Nápověda pro psaní příspěvků.

Smazání příspěvku

Jako autor příspěvku si můžete nechat poslat odkaz pro smazání příspěvku na svůj email (pokud jste ho uvedli)

Jako správce knihy můžete smazat příspěvek zadání loginu a hesla do BlueBoard.cz

Login:
Heslo:

Návštěvní knihy končí svoji činnost k 1. 1. 2020. Více zde.

2.6.2019 (22:12) Odpovědět # X
Martin Drozd

Kamil reaguje:

3.6.2019 (10:29)X

Taky bych se chtěl připojit a poděkovat všem, kteří se na organizaci podíleli. Už se těším na příští rok!

Co takhle recept na ty výborné sušenky, nebyl by k dispozici - pokud to není výrobní tajemství...

Pavlus reaguje:

3.6.2019 (11:22)X

Také se připojuji k poděkování. Nožky pobolívají, ale do dalšího ročníku to snad přejde :-D... Na viděnou za rok.

Janča reaguje:

3.6.2019 (21:33)X

výrobní tajemství to určitě není a ráda rozšířím dále:)

Medové sušenky

- smíchat 10 dkg tekutého medu, 2 vejce a 1 lžičku instantní kávy

- přidat 55 dkg hladké mouky, 20 dkg moučkového cukru, 15 dkg rozpuštěného másla, 1 lžička prášku do pečiva, 1 lžička perníkového koření (skořice, badyán…)

- těsto odležet v lednicí nejlépe do druhého dne

- péct při 170 °C asi 10 min (dle trouby), před pečením potřít rozšlehaným vejcem

Petr (Korýši) reaguje:

5.6.2019 (08:55)X

A především do každé sušenky musí být vyraženo logo BVVŠ, které obsahuje stopy Korýšů :-)

Odpovídáte X

Zpět do knihy

Kniha od BlueBoard.cz