Nápověda pro psaní příspěvků.

Smazání příspěvku

Jako autor příspěvku si můžete nechat poslat odkaz pro smazání příspěvku na svůj email (pokud jste ho uvedli)

Jako správce knihy můžete smazat příspěvek zadání loginu a hesla do BlueBoard.cz

Login:
Heslo:

Zpět na Maminčiny recepty

Návštěvní kniha
Jméno
Heslo (?)
E-mail
Home
Vzkaz
[ ? ]
 
  Opište:
Strana 1 / 30, celkem 300 příspěvků  Další → RSS
21.10.2018 (21:36) Odpovědět # X
Alena T

Odpovídáte X

21.10.2018 (13:49) Odpovědět # X
Alena T

Lenka reaguje:

21.10.2018 (13:57)X

A přijdeš si na to kafíčko ke mně, nebo ho mám poslat kurýrem? Díky, Ali, pěknou neděli!

Odpovídáte X

7.10.2018 (23:58) Odpovědět # X
tetkapernikarka E-mail

Lenka reaguje:

8.10.2018 (20:45)X

Ahoj Ali, z toho si nic nedělej, já jsem ji taky donedávna neznala. Až jsem ji uviděla v obchodě, začala jsem pátrat, co to vlastně je. Pekáč s košíkem mám krátce, zatím jsem ho použila dvakrát, osvědčil se, jsem ráda, že ho mám.

Odpovídáte X

6.10.2018 (00:39) Odpovědět # X
Papájka

Lenka reaguje:

6.10.2018 (12:39)X

Dobrý den, děkuji, to se dobře čte. Ať se Vám dobře vaří a peče!

Odpovídáte X

30.9.2018 (12:41) Odpovědět # X
Eva Prágrová E-mail

Lenka reaguje:

30.9.2018 (12:46)X

Dobrý den, Evo, koupila jsem ho tady http://www.delimano.cz/plech-na-peceni-s-kosikem asi před měsícem, tehdy ho tam měli v akci za 349 Kč.

Odpovídáte X

23.9.2018 (15:27) Odpovědět # X
Eva Prágrová E-mail

Lenka reaguje:

23.9.2018 (16:20)X

Dobrý den, Evo. Když jsem se do něho pouštěla, myslela jsem si, že to bude náhrada chleba pro syna. Jenomže po vychladnutí a ochutnání jsme zjistili, že je naprosto zbytečné ho něčím mazat, protože je za prvé hodně kyprý a měkký (výrazně měkčí než chleba) a hlavně tak dobrý, že k němu nic dalšího není potřeba. Syn ho jedl jen s plátky sýra.

Odpovídáte X

16.9.2018 (22:50) Odpovědět # X
tetkapernikarka

Lenka reaguje:

17.9.2018 (17:30)X

Ahoj Ali, děkuji. Byl dobrý, neprohloupíš.

Odpovídáte X

6.9.2018 (08:20) Odpovědět # X
Anna E-mail

Lenka reaguje:

6.9.2018 (19:06)X

Zdravím Vás, Andulko, děkuji, opravdu byl dobrý. Čemu jste nevěřila? Vždyť ovesné vločky jsou přirozeně bezlepkové. Problém s nimi je ten, že bývají kontaminované "lepkovými" obilovinami. Taky je hodně používám. Mějte se pěkně.

Odpovídáte X

2.9.2018 (14:56) Odpovědět # X
Anna E-mail

Lenka reaguje:

2.9.2018 (16:17)X

Zdravím Vás Andulko. Bůček? Ten je přirostlý na mně a ne a ne se pustit, darebák.

Odpovídáte X

23.8.2018 (20:45) Odpovědět # X
Tereza E-mail

Lenka reaguje:

24.8.2018 (13:41)X

Ahoj, krém dělám přesně tak jak píšu v receptu, a nikdy neteče, je hustý a pevný. Do misky dám mascarpone, přisypu cukr, promíchám, zaleju smetanou (neušlehanou) a pak všechno společně elektrickým šlehačem šlehám, dokud nevznikne hustý krém. Ať se podaří!

Odpovídáte X

Strana 1 / 30, celkem 300 příspěvků  Další → RSS
Kniha od BlueBoard.cz