Nápověda pro psaní příspěvků.

Smazání příspěvku

Jako autor příspěvku si můžete nechat poslat odkaz pro smazání příspěvku na svůj email (pokud jste ho uvedli)

Jako správce knihy můžete smazat příspěvek zadání loginu a hesla do BlueBoard.cz

Login:
Heslo:
Změnilo se něco od roku 2012, kdy článek vznikl?
Jméno
Heslo (?)
Vzkaz
[ ? ]
 
  Opište:
Strana 1 / 2, celkem 16 příspěvků  Další → RSS
2.4.2017 (10:17) Odpovědět # X
Jarek L. Fišnar

Odpovídáte X

2.4.2017 (10:13) Odpovědět # X
Jarek L. Fišnar

Odpovídáte X

25.3.2017 (11:28) Odpovědět # X
Milan Dostálek

Kristýna Chlumecká reaguje:

28.3.2017 (16:38)X

Moje řeč !!!!!!

Odpovídáte X

20.3.2017 (09:24) Odpovědět # X
Misa

Jaroslav L. Fišnar reaguje:

2.4.2017 (10:00)X

Nní to tak zcela pravda, až na výjimky se používa devitalizovaný (usmrcený, pasterovaný, ten jakoby kváskový je stejná sračka) kvásek, jen pro okyselení hmoty, nemá tak smysl používat starý chleba pro prokysání nového, co ale 100% dělá, je drobivost nového chlebu. Jsem profesionál.

Odpovídáte X

19.3.2017 (22:27) Odpovědět # X
Nora

Odpovídáte X

18.3.2017 (18:17) Odpovědět # X
Vlasta Polzová

Odpovídáte X

6.3.2017 (11:19) Odpovědět # X
Jano

Odpovídáte X

27.2.2017 (07:01) Odpovědět # X
Jirka

Odpovídáte X

25.2.2017 (17:29) Odpovědět # X
Jan

Odpovídáte X

25.2.2017 (15:04) Odpovědět # X
Milan

Odpovídáte X

Strana 1 / 2, celkem 16 příspěvků  Další → RSS
Kniha od BlueBoard.cz