Nápověda pro psaní příspěvků.

Smazání příspěvku

Jako autor příspěvku si můžete nechat poslat odkaz pro smazání příspěvku na svůj email (pokud jste ho uvedli)

Jako správce knihy můžete smazat příspěvek zadání loginu a hesla do BlueBoard.cz

Login:
Heslo:
Návštěvní kniha
Jméno
Heslo (?)
E-mail
Home
Vzkaz
[ ? ]
  Opište:

Návštěvní knihy končí svoji činnost k 1. 1. 2020. Více zde.

27.11.2015 (11:53) Odpovědět # X
thajsko

Odpovídáte X

4.8.2015 (08:01) Odpovědět # X
Hanka E-mail

Odpovídáte X

1.4.2012 (16:55) Odpovědět # X
David E-mail

Odpovídáte X

19.8.2010 (16:31) Odpovědět # X
Katka

Lenka reaguje:

19.8.2010 (20:45)X

Jasně, hrnec a pařáček známe snad všichni. Dřív jsem ho používala na napařování knedlíků. Rozdíl je ale v tom, že v parním hrnci mám 3 patra oválného tvaru a tudíž mohu najednou uvařit 3 velké šišky knedlíků nebo více druhů potravin. A pak mi vyhovuje časový spínač a v době vaření si jdu dělat jinou práci a nemusím hlídat plotnu. No ale výsledkem je hlavně to, že nám chutná co si uvaříme...

Odpovídáte X

18.8.2010 (20:23) Odpovědět # X
Jana Malá

Odpovídáte X

4.6.2010 (17:57) Odpovědět # X
Petr Hajek E-mail

Odpovídáte X

26.2.2010 (15:12) Odpovědět # X
Marta

Odpovídáte X

Strana 1 / 8, celkem 53 příspěvků  Další → RSS
Kniha od BlueBoard.cz