Nápověda pro psaní příspěvků.

Smazání příspěvku

Jako autor příspěvku si můžete nechat poslat odkaz pro smazání příspěvku na svůj email (pokud jste ho uvedli)

Jako správce knihy můžete smazat příspěvek zadání loginu a hesla do BlueBoard.cz

Login:
Heslo:

Zpět na Maminčiny recepty

Návštěvní kniha
Jméno
Heslo (?)
E-mail
Home
Vzkaz
[ ? ]
 
  Opište:
Strana 1 / 30, celkem 300 příspěvků  Další → RSS
22.1.2017 (20:29) Odpovědět # X
tetkapernikarka

Lenka reaguje:

22.1.2017 (21:20)X

Ahoj Ali, děkuji. Taky se měj jak nejlíp umíš.

Odpovídáte X

20.1.2017 (18:30) Odpovědět # X
sarka

Lenka reaguje:

20.1.2017 (19:29)X

Dobrý den, to jsou recepty z knih Antónie Mačingové, které jsem tady s jejím svolením zveřejnila.

https://macingova.sk/

Odpovídáte X

17.1.2017 (13:42) Odpovědět # X
jan.fertal E-mail

Lenka reaguje:

17.1.2017 (16:17)X

Dobrý den, nejsem odborníkem na tyto věci, ale podle dosavadních zkušeností si myslím, že máte pravdu. Perkelt je podobný guláši, může být z vepřového, hovězího nebo drůbežího masa, dokonce už jsem viděla recept i na rybí perkelt. Podává se s přílohou, např. s rýží, noky, haluškami, ... Paprikáš je podobný, ale dává se do něj zakysaná smetana. A příloha může být stejná jako u perkeltu. Tak si to aspoň myslím, jestli je to správně, nevím.

Odpovídáte X

16.1.2017 (23:55) Odpovědět # X
Vladimíra Šebková E-mail

Lenka reaguje:

17.1.2017 (16:11)X

Dobrý den, želatinu používám většinou plátky od dr. Oetkera. Je to výrobek živočišného původu, tudíž neočekávám, že by mohla obsahovat lepek. Zkuste si o ní přečíst tady: http://www.celiakia.sk/magazin/zlozenie-vyrobkov/zelatina?mid=1299

Odpovídáte X

8.1.2017 (19:38) Odpovědět # X
tetkapernikarka

Lenka reaguje:

8.1.2017 (19:47)X

Ahoj Ali, děkuji. Je opravdu dobrý, první čerstvý krajíček jsem jedla taky jen tak samotný.

Odpovídáte X

1.1.2017 (13:43) Odpovědět # X
Alena T

Lenka reaguje:

2.1.2017 (09:13)X

Ahoj Ali, děkuji. To je mi líto, doufám, že už jste vpořádku. Do nového roku celé Tvé rodině přeju všechno dobré a hlavně fůru zdraví!

Odpovídáte X

31.12.2016 (17:12) Odpovědět # X
MilenaS

Lenka reaguje:

1.1.2017 (09:57)X

Děkuji, Mileno. Občas troška té sobeckosti neuškodí. A do nového roku též přeji všechno dobré.

Odpovídáte X

31.12.2016 (11:27) Odpovědět # X
Anna E-mail

Lenka reaguje:

31.12.2016 (12:00)X

Taky Vás zdravím, Andulko. Ta forma je od Tescomy, myslím, že ji mají ve všech svých kamenných obchodech. A pokud ne, dá se koupit v e-shopu: https://eshop.tescoma.cz/forma-na-ctvercove-ravioli-delicia-10-ks

S touto bzl moukou to šlo krásně, poprvé se mi dělalo s bezlepkovým těstem lépe než s lepkovým.

U nás taky mrzne, ale dělá se mlha, už je venku husté bílo. Veselého Silvestra!

Odpovídáte X

30.12.2016 (19:13) Odpovědět # X
Věrka S. E-mail

Lenka reaguje:

30.12.2016 (19:17)X

Ahoj Věrko, děkuji, i já přeji Tobě i celé Tvé rodině v novém roce všechno dobré, hlavně pevné zdraví.

Odpovídáte X

29.12.2016 (20:24) Odpovědět # X
Lucik E-mail

Lenka reaguje:

29.12.2016 (22:17)X

Dobrý večer, Luci, také Vám přeji šťastný nový rok plný dobré nálady a pevného zdraví. Ať se Vám daří nejen v kuchyni.

Odpovídáte X

Strana 1 / 30, celkem 300 příspěvků  Další → RSS
Kniha od BlueBoard.cz