Nápověda pro psaní příspěvků.

Smazání příspěvku

Jako autor příspěvku si můžete nechat poslat odkaz pro smazání příspěvku na svůj email (pokud jste ho uvedli)

Jako správce knihy můžete smazat příspěvek zadání loginu a hesla do BlueBoard.cz

Login:
Heslo:

Veřejné fórum

Jméno
Heslo (?)
E-mail
Home
Vzkaz
[ ? ]
 
  Opište:
Strana 1 / 1, celkem 14 příspěvků RSS
28.8.2017 (22:49) Odpovědět # X
Šibřík

Odpovídáte X

28.8.2017 (22:49) Odpovědět # X
Šibřík

Odpovídáte X

23.6.2017 (19:47) Odpovědět # X
HenryDrake

Odpovídáte X

20.6.2017 (21:41) Odpovědět # X
Zerg E-mail

Bonhart reaguje:

21.6.2017 (13:24)X

Zdravím,

u kouzel máš vždy nějaký jejich počet (nebo manovou náročnost) - dokud ti nějaká zbývají nebo máš manu (kouzelníci), můžeš je vesele používat. A až dojdou použití nebo mana, jdeš nabíjet.

Nelze jich nikdy uplatnit více zaráz znamená, že nemůžeš použít zaráz 2 různé aktivní skilly. Nic víc. Prostě když je cokoliv "aktivní", nemůžeš to kupříkladu všechno naskládat na jeden zásah zbraní, abys měl v součtu +10.

Odpovídáte X

18.6.2017 (10:30) Odpovědět # X
Sunar E-mail

Bonhart reaguje:

18.6.2017 (13:54)X

Ačkoliv chápeme, že si jeden nevybere, s čím ho vyhrabou, pořád je to 60. :D

Sunar reaguje E-mail:

18.6.2017 (14:05)X

ok dík

Odpovídáte X

6.6.2017 (21:46) Odpovědět # X
Lorwyn

Bonhart reaguje:

6.6.2017 (23:37)X

Zdravím,

kolem dokola, bývají s tím jinak pak problémy. :)

Odpovídáte X

2.6.2017 (16:58) Odpovědět # X
Ezuri E-mail

Bonhart reaguje:

3.6.2017 (17:30)X

Naše nadšení bude sice nezměrné, ale když nám pošleš mail, určitě něco vymyslíme...

Odpovídáte X

2.6.2017 (13:30) Odpovědět # X
Zerg E-mail

Bonhart reaguje:

3.6.2017 (17:30)X

Zdravím,

myslím, že zrovna u lichů to můžeme docela vyloučit...

Odpovídáte X

30.5.2017 (09:09) Odpovědět # X
Dolff

Bonhart reaguje:

31.5.2017 (13:17)X

ZP = Zvláštní postava. Tedy postava na přání, která by měla splňovat hlavně atmosferický efekt. Má ale i své jedinečné schopnosti a schvalují s epodle kvality návrhů.

Odpovídáte X

23.5.2017 (09:24) Odpovědět # X
Blesk

Bonhart reaguje:

24.5.2017 (00:20)X

Děkujeme, opraveno. :)

Odpovídáte X

5.5.2017 (22:06) Odpovědět # X
MoMi E-mail

Bonhart reaguje:

6.5.2017 (22:47)X

Hned se na to jdeme podívat.

Bonhart reaguje:

7.5.2017 (18:54)X

Naše křeččí databáze říká, že jsme ten mail posílali, tak zapátrej...

Odpovídáte X

18.4.2017 (18:10) Odpovědět # X
Will

Will reaguje:

18.4.2017 (18:21)X

A koukam o dva odkazy nize, s puklirem 37 cm mam asi stejne smulu co? serezavat ho kvuli akci nebudu

Bonhart reaguje:

19.4.2017 (09:54)X

Pro úpravy rozměrů bohužel platí stále totéž, ale jinak je povoleno u sebe mít zbraní kolik uneseš. Pouze aktivně používat je můžeš jen ve variacích, jak je má jednotka povolené.

Odpovídáte X

2.2.2017 (13:33) Odpovědět # X
Epifairos

Odpovídáte X

9.1.2017 (08:32) Odpovědět # X
Halven E-mail

Halven reaguje:

9.1.2017 (08:33)X

Na milice

Bonhart reaguje:

12.1.2017 (01:12)X

Zdravím,

já vím, že to vypadá jako "jen 5 cm", ale výjimky bohužel dělat nemůžeme, protože pravidla musí platit pro všechny.

Odpovídáte X

Strana 1 / 1, celkem 14 příspěvků RSS
Kniha od BlueBoard.cz