Nápověda pro psaní příspěvků.

Smazání příspěvku

Jako autor příspěvku si můžete nechat poslat odkaz pro smazání příspěvku na svůj email (pokud jste ho uvedli)

Jako správce knihy můžete smazat příspěvek zadání loginu a hesla do BlueBoard.cz

Login:
Heslo:
2.9.2015 (19:27) Odpovědět # X
dáda E-mail

janiko reaguje:

4.9.2015 (13:11)X

Já polevu šlehám ve šlehači..dám bílky(2-3)a okamžitě jak zapnu šlehač,přisypávám prosátý moučkový cukr..hustotu poznám podle toho že když do hmoty říznu kuchyňským nožem zůstane řez...Ale ono hodně záleží na kvalitě moučkového cukru a je pravdou že je čím dál horší a poleva se velice těžko dá pořádně udělat.Ve speciálních prodejnách s cukrářským zbožím jde koupit sušená směs na polevu.Sice s ní nemám zkušenost ale pekařinky si jí chválí.

Odpovídáte X

Zpět do knihy

Kniha od BlueBoard.cz